Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρίν στο 36’, η ΑΕΚ έκανε το 2-0 στη ρεβάνς με την Ράγιο Βαγιεκάνο και πλέον θέλει ένα ακόμα για να ισοφαρίσει το 3-0 του πρώτου αγώνα.
Ο Κοϊτά μπήκε στην περιοχή, ο Ράτσιου τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μαρίν να εκτελεί εύστοχα για το 2-0 της Ένωσης.
Δείτε το 2-0:
Οι Κιτρινόμαυροι είχαν ανοίξει το σκορ στο 13’ με Ζίνι. Ο Πήλιος εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο που κέρδισε η ΑΕΚ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ζίνι, αυτός κατέβασε ωραία και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπατάλια.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;