Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την επική πρόκριση επί της Φενέρ και τις επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι (pic, vid)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, σαν σήμερα (18/4/2024) πριν από δύο χρόνια.
Ο Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα social media «θυμήθηκε» (την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, επί της Φενέρμπαχτσε (18/4/2024), την ιστορική σεζόν 2023-24, όταν και έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Στη ρεβάνς του 3-2, οι Πειραιώτες μπορεί να ηττήθηκαν στην κανονική διάρκεια (1-0), όμως το ματς πήγε στην παράταση και στα πέναλτι, εκεί όπου με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος έπιασε τις 3 από τις 5 εκτελέσεις, πανηγύρισαν την πρόκριση στους «4».
Η σειρά των πέναλτι
Ελ Καμπί: το έβαλε
Τάντιτς: το απέκρουσε ο Τζολάκης
Ελ Αραμπί: το έπιασε ο Λιβάκοβιτς
Μπατσουαγί: το έβαλε
Ορτα: το έβαλε
Ουντέρ: το έπιασε ο Τζολάκης
Μασούρας: το έβαλε
Ντζίκου: το έβαλε
Ροντινέι: το έβγαλε ο Λιβάκοβιτς
Μπονούτσι: το έπιασε ο Τζολάκης
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
📅 18/4/2024
🔴⚪️ Σαν σήμερα το 2024 η μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά!
🆚 Φενερμπαχτσέ pic.twitter.com/8MjyAtJVhr
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 18, 2026
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442