Η Μπάγερν ηττήθηκε με 2-0 από την Παρί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, σε ένα ματς που ο Τζαμάλ Μουσιάλα υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό, χτυπώντας το πόδι του πάνω στον Ντοναρούμα.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, προέκυψαν και οι πρώτες αναφορές στο μέγεθος της ζημιάς για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό της ομάδας του Μονάχου.
Εκτός δράσης για ένα πεντάμηνο
Σύμφωνα με την Bild, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί κάταγμα περόνης, ενώ πρόβλημα υπάρχει και σε συνδέσμους του ποδιού του, με το διάστημα απουσίας να υπολογίζεται στους τέσσερις με πέντε μήνες.
Κάτι που σημαίνει πως ο Μουσιάλα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τέλος του έτους, χάνοντας το ξεκίνημα της σεζόν 2025/26 σε Bundesliga και Champions League.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί