Σιάο για Άρη: «Ενθουσιασμός και τιμή που θα αναλάβουμε τα ηνία αυτής της ένδοξης ομάδας»
Η εταιρεία RHC Group συμφερόντων του νέου επενδυτή της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη
O Ρίτσαρντ Σιάο, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσω του ομίλου του RHC GROUP, ενόψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Άρη. Η εταιρεία διευκρίνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη επίσημη τοποθέτηση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ήρθε η ώρα για την ΚΑΕ Άρης, μια ιστορική ομάδα, με μια βάση φιλάθλων, που είναι από τους πιο παθιασμένους με το μπάσκετ. Παρότι η όλη διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αισθανόμαστε ενθουσιασμό και τιμή για την προοπτική να αναλάβουμε τα ηνία αυτής της ένδοξης ομάδας.
Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στη διοίκηση της ομάδας, τους χορηγούς, τους παίκτες και το προσωπικό, και πάνω απ’ όλα στους απίστευτους φιλάθλους του Άρη, για όσα έχουν προσφέρει.
Με σεβασμό προς τον Α.Σ. Άρης και τα μέλη του, καθώς και προς όλους τους θεσμικούς φορείς που εμπλέκονται στη διαδικασία, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Με μια ανάρτησή του στα social media, o Μόντε Μόρις ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αποψινό (6/3, 21:15) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το ματς με την Μπράγκα.