Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη, η οποία θα παραμείνει στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων».
Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Ελεάννας Χριστινάκη: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ομάδα για μένα. Eίναι οικογένεια! Το να συνεχίσω να φορώ αυτή τη φανέλα είναι τιμή, συγκίνηση και βαθιά περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δείχνει, αυτά τα χρόνια. Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι σε πιστεύουν, σε εκτιμούν και σου δίνουν χώρο να εξελιχθείς. Ο Ολυμπιακός μου δίνει την ευκαιρία να εξελίσσομαι, να ονειρεύομαι και να παλεύω στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι κάτι που δεν το θεωρώ ποτέ δεδομένο. Το όνομα και το μέγεθος του συλλόγου δεν συγκρίνονται με τίποτα. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω το είναι μου για αυτή τη φανέλα, με την ίδια αγάπη, το ίδιο πάθος και ακόμα μεγαλύτερη δίψα για όσα έρχονται».
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.