Όταν ο Γουόρντ έπαθε… Πάουελ – Έκανε άλμα και έδωσε… κουτουλιά στον τοίχο! (vid)
Ο Τάισον Γουόρντ που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, είχε μια… άτυχη στιγμή στο τελετουργικό πριν από ματς της Παρί και θύμισε το ατύχημα του Ντουάιτ Πάουελ…
Ένα ιδιαίτερο… στιγμιότυπο «έπιασαν» οι κάμερες λίγο πριν το τζάμπολ αγώνα της Παρί και συγκεκριμένα σε τελετουργικό των παικτών, με τον Τάισον Γουόρντ να παθαίνει… Ντουάιτ Πάουελ.
Ο Αμερικανός φόργουορντ έβγαινε από τη φυσούνα με… αλματάκια και χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, όπως ο Καναδός σέντερ -τότε- των Ντάλας Μάβερικς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουόρντ ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Παρί, κατακτώντας το πρωτάθλημα Γαλλίας, καθώς επικράτησε στους τελικούς της Μονακό με 3-2 και έγραψε ιστορία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός φόργουορντ φέρεται να έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών πλέον να ανακοινωθεί το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.