Αυτή είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στις «16» του Χόμπουργκ
Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλό της στη φάση των «16» στο τουρνουά του Μπαντ Χόμπουργκ (WTA 500).
Η Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στις «16» στο τουρνουά του Μπαντ Χόμπουργκ (WTA 500).
Η Αλεξαντρόβα προκρίθηκε εμφατικά στον β΄ γύρο της διοργάνωσης απέναντι στην Μπελίντα Μπέντσιτς, της οποίας επιβλήθηκε εύκολα στα δύο σετ (6-1, 6-2).
Το παρελθόν είναι υπέρ της Ελληνίδας τενίστριας, που μετρά έξι νίκες σε επτά αγώνες σε χωμάτινη επιφάνεια. Το αυριανό (24/6) θα είναι το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο γρασίδι.
Η νικήτρια είναι πιθανό να διασταυρωθεί στις «8» με την Ίγκα Σβιόντεκ, εφόσον αυτή προκριθεί από τον αγώνα της με τη νικήτρια του ζεύγους που συνθέτουν η Βικτόρια Αζαρένκα και η Λάουρα Σίγκεμουντ.
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Τζόλης: «Θέλω να παίξω σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ»
- Ολυμπιακός: Με Νιλικίνα κόντρα στην Παρτιζάν
- Σαντίνο Αντίνο: Η επικοινωνία-τελεσίγραφο για τη συμφωνία Παναθηναϊκού-Γοδόι
- Κλοπ: «Με εξέπληξε η απόλυση του Αλόνσο» – Τι είπε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα σενάρια για το μέλλον του
- Ξύλο σε αγώνα πρωταθλήματος Νέων στην Ισπανία – Εισέβαλαν στο γήπεδο και οι γονείς! (vids)
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442