Χριστινάκη: «Στεναχωριόμαστε για τον κόσμο, αλλά αυτή η Εθνική έχει πάρα πολύ μέλλον»
Η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Τουρκία, αλλά και τις προοπτικές που έδειξε η ομάδα.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τουρκία, ηττήθηκε στο ΣΕΦ και έμεινε εκτός συνέχειας στο Eurobasket Γυναικών.
Η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε για την ήττα της Εθνικής, για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, αλλά και για την προοπτική που έχει δείξει αυτή η ομάδα.
Οι δηλώσεις της Ελεάννας Χριστινάκη:
«Περιορίσαμε πολύ την ΜακΚάουαν, αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν ελέγξαμε τον ρυθμό όπως θα θέλαμε. Δεν σταματήσαμε λεπτό να προσπαθούμε, παλέψαμε, ρίξαμε τα κορμιά μας στον πόλεμο, απλώς κάποιες φορές θες κάτι παραπάνω.
Πιο πολύ στενοχωριόμαστε για τον κόσμο, ήταν φανταστικός. Ήταν μεγάλη νίκη για μας να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά. Η Εθνική ομάδα έχει πάρα πολύ μέλλον.
Δυστυχώς το μπάσκετ έχει περισσότερες στενοχώριες παρά επιτυχίες. Το θέμα είναι πώς θα ορθοποδήσουμε από αυτό και να είστε σίγουροι πως το Νοέμβριο θα επιστρέψουμε όλες δέκα φορές πιο δυνατές».
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442