Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς – Μεταφέρθηκε με σκάφος στα Σφακιά
Ο 20χρονος που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ αλλοδαπών, έπεσε στα τελευταία χιλιόμετρα λίγο πριν φτάσει στο τέλος της διαδρομής που είναι το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Ρουμέλης.
Άτυχος στάθηκε ένας 20 χρόνος τουρίστας ο οποίος διέσχισε σήμερα το φαράγγι της Σαμαριάς, αλλά αφού πέρασε το φυλάκιο της εξόδου για Αγία Ρούμελη έπεσε και τραυματίστηκε στο γόνατο.
Χρειάστηκε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων να τον μεταφέρουν με το φορείο μέχρι τον δρόμο του χωριού και από εκεί με αγροτικό αυτοκίνητο μέχρι το λιμάνι της Αγίας Ρουμελης προκειμένου να τον παραλάβει σκάφος που έφυγε από τα Σφακιά για τη μεταφορά του.
Ο τραυματίας

Όλα έγιναν μετά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο 20χρονος που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ αλλοδαπών, έπεσε στα τελευταία χιλιόμετρα για να φτάσει στο τέλος της διαδρομής που είναι το παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Ρουμέλης.
Η επιχείρηση μεταφοράς
Αμέσως, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο έμπειρος Πυροσβεστης από το κλιμάκιο της Ανώπολης που βρίσκεται στην Αγία Ρουμέλη έσπευσε για τη μεταφορά του με κατοίκους του χωριού και αυτήν την ώρα ο τραυματίας βρίσκεται σε σκάφος για τα Σφακιά απ όπου θα τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 20χρονος δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
- Σε συναγερμό το Ισραήλ για ενδεχόμενη αμερικανική παρέμβαση στο Ιράν – Συνομιλία Ρούμπιο με Νετανιάχου
- Δεύτερη… ΔΕΘ για Τσίπρα και Μητσοτάκη – O σίγουρος δρόμος της «Ιθάκης» – Tρέχει… το Ινστιτούτο
- ΗΠΑ: Ξεσηκωμός ενάντια στην ICE μετά τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ – Διαδηλώσεις στη Μινεάπολη και άλλες πόλεις
- Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Κλ. Βικελίδης» – Στο ΟΑΚΑ με τον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός
- «Οι καρέκλες» του Ιονέσκο: Με τους Μαρία Διακοπαναγιώτου και Πάνο Παπαδόπουλο στο θέατρο του Νέου Κόσμου
- Κορωπί: Φωτιά σε εξέλιξη – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής
- Κλείνει το deal του Ντραγκόφσκι στην Βίντζεβ Λοτζ
- Trail running: Η δυσκολία είναι που το κάνει ξεχωριστό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442