Ο «νέος Μέσι», όπως αποκαλούν πολλοί τον Φράνκο Μασταντουόνο, είναι ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την προσθήκη του παίκτη στο δυναμικό της ομάδας και ο νεαρός Αργεντίνος αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης για τους Μαδριλένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, ο 17χρονος υπέγραψε στους «μερένχες» για έξι χρόνια για 45 εκατομμύρια ευρώ από την Ρίβερ Πλέιτ.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μασταντουόνο έπαιξε σε 19 παιχνίδια με την Ρίβερ Πλέιτ βάζοντας 7 γκολ για τον αργεντίνικο σύλλογο.
Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης
«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο Φράνκο Μασταντουόνο θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τις επόμενες έξι σεζόν, από τις 14 Αυγούστου έως τις 30 Ιουνίου 2031.
Ο Μασταντουόνο αναπτύχθηκε στο σύστημα νέων της Ρίβερ Πλέιτ μεταξύ 2019 και 2024 και ήταν μέλος της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024-2025. Τον Φεβρουάριο του 2024, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ, κατακτώντας μαζί του το Super Cup Αργεντινής.
Στα 17 του χρόνια, είναι επίσης ο νεότερος παίκτης που έχει παίξει επίσημο αγώνα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής σε όλη την ιστορία της».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.