Η Μπαρτσελόνα φέρεται πως έχει βρει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης στο πρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ, με τον Ντέκο να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές μαζί του…
Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα στην Ισπανία και πλέον ψάχνει την υπέρβαση την επόμενη σεζόν, με την κατάκτηση του Champions League, παρά το γεγονός πως τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στους «μπλαουγκράνα», αυτό που λείπει είναι η ευρωπαϊκή διάκριση.
Ο Ντέκο σε συνεννόηση με τον Χάνσι Φλικ προχωρούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έχουν καταλήξει πως ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Άστον Βίλα , επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να τον πουλήσει, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.
Σύμφωνα μάλιστα με την Diario Sport, o Ράσφορντ αρέσει πολύ στον Χάνσι Φλικ, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία αναμένεται να κοστίσει στη Μπαρτσελόνα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας τα οικονομικά της Μπάρτσα, που δεν είναι και ιδανικά.
Ο παίκτης αρέσει και στον Ντέκο, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Άγγλου με τις εξελίξεις να αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.