Η Μπαρτσελόνα φέρεται πως έχει βρει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης στο πρόσωπο του Μάρκους Ράσφορντ, με τον Ντέκο να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές μαζί του…
Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα στην Ισπανία και πλέον ψάχνει την υπέρβαση την επόμενη σεζόν, με την κατάκτηση του Champions League, παρά το γεγονός πως τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στους «μπλαουγκράνα», αυτό που λείπει είναι η ευρωπαϊκή διάκριση.
Ο Ντέκο σε συνεννόηση με τον Χάνσι Φλικ προχωρούν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έχουν καταλήξει πως ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Άστον Βίλα , επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να τον πουλήσει, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.
Σύμφωνα μάλιστα με την Diario Sport, o Ράσφορντ αρέσει πολύ στον Χάνσι Φλικ, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία αναμένεται να κοστίσει στη Μπαρτσελόνα περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας τα οικονομικά της Μπάρτσα, που δεν είναι και ιδανικά.
Ο παίκτης αρέσει και στον Ντέκο, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Άγγλου με τις εξελίξεις να αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.