Σχολεία: Στάση εργασίας την Πέμπτη
Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε στάση εργασίας στα σχολεία για αύριο, Πέμπτη 22 Μαΐου
Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε στάση εργασίας στα σχολεία για αύριο, Πέμπτη 22 Μαΐου. Ειδικότερα, Μετά από αίτημα της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε στάση εργασίας για τις πρώτες τέσσερις ώρες του προγράμματος, τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς αύριο διεξάγεται η ελληνική PISA.
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, ύστερα από αίτημα της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, κηρύσσει τετράωρη διευκολυντική στάση εργασίας, τις πρώτες ώρες του προγράμματος, για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, ημέρα διεξαγωγής της «ελληνικής» PISA», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
- ΠΑΣΟΚ: Στροφή στο ενεργειακό, συνδιάσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σχέδιο εκλογικής «εισβολής» στην Αττική
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Λαϊκές αγορές: Ξεκινούν από σήμερα πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον
- «ΤΑΠ ΑΟΥΤ»: Θα φτάσει τα όριά του, θα τα ξεπεράσει και θα συνεχίσει να παλεύει – Ένας καθηλωτικός μονόλογος στο Μικρό Γκλόρια
- Στο συρτάρι 6 χρόνια η σύμβαση που θα απέτρεπε το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και ας φωνάζουν οι ελεγκτές για «αεροπορικά Τέμπη»
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου
- Αρκάς: Η εορταστική καλημέρα στους Γιάννηδες
- e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442