Ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Χερσόνησο, όταν τζαμαρία αποκολλήθηκε και τραυμάτισε περαστικό.
Το περιστατικό με την τζαμαρία
Πιο συγκεκριμένα, η τζαμαρία αποκολλήθηκε από κλειστή κατοικία τρίτου ορόφου και έπεσε στο δρόμο, τραυματίζοντας έναν 49χρονο Βρετανό τουρίστα που περνούσε πεζός.
Το περιστατικό συνέβη έξω από πολυκατοικία, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί πλήρως οι συνθήκες που οδήγησαν στην αποκόλληση της τζαμαρίας. Ο ιδιοκτήτης της οικίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι κάτοικος εξωτερικού και το ακίνητο ήταν κλειστό, σύμφωνα με τη Nea Kriti.
Στο νοσοκομείο ο 49χρονος
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου με σοβαρά τραύματα, στο σώμα και στο κεφάλι.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας