Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 4-2 από τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Superleague και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.
Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πλέον δεν διεκδικεί την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ έκανε και έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του στα φετινά playoffs.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκτός της διεκδίκησης της 2ης θέσης: «Ήταν ένα παιχνίδι που στην αρχή του, το ελέγξαμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο, μπορούσαμε να πάρουμε το προβάδισμα με την ευκαιρία του Ότο. Έπειτα, ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Παλέψαμε, δεν είχε σημασία η ισοπαλία ή η ήττα, δεδομένου του αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι».
Για τον απολογισμό του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα Play Off: «Πριν τα Play Off, κανείς δεν πίστευε πως θα φτάναμε εδώ, όντας στο -7 από την ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε με στόχο να κερδίσουμε παιχνίδια, να κάνουμε ένα διαφορετικό βήμα. Συνεχίζουμε να παλεύουμε, δεν αλλάζει κάτι στη λογική μας».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.