Θεσσαλονίκη: «Μου έλεγε ότι την χτυπούσε και τον φοβόταν»- Mιλάει φίλη της Μαρίας Αγγελακούδη
Το «Τούνελ» στην προσπάθεια του να ενώσει τα κομμάτια στο σκοτεινό παζλ της εξαφάνισης της Μαρίας Αγγελακούδη, μίλησε και με μια γνωστή της που ξέρει πρόσωπα και πράγματα.
«Την Μαρία τη γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι. Μου έλεγε πριν περίπου έξι μήνες για κάποιον που είχε σχέση, αλλά δεν τα πήγαιναν καλά. Είχε αφήσει στο σπίτι του τα ρούχα της γιατί την είχε χτυπήσει και δεν την άφηνε να τα πάρει. Αυτό μου το έλεγε ξανά και ξανά. Φοβόταν… Από τότε έχω να την δω!», λέει χαρακτηριστικά.
Η μάρτυρας της είχε προτείνει να πάει σε κάποιο κέντρο για κακοποιημένες γυναίκες.
«Για αυτόν τον άντρα δεν ξέρω τίποτα παραπάνω από το ότι είχαν ερωτικές σχέσεις και ότι την είχε χτυπήσει. Από αυτό που έβλεπα στα μάτια της πιστεύω ότι την έχει χτυπήσει καλά. Η Μαρία τον μισούσε. Πιστεύω ότι η Μαρία ή κρύβεται ή κάτι κακό έχει συμβεί. Το μυαλό μου πάει δυστυχώς στο δεύτερο», καταλήγει.
«Παραξενεύτηκα που την έψαχνε ο σύντροφος που την κακοποιούσε», λέει η κοινωνική λειτουργός
Στην εκπομπή μίλησε η κοινωνική λειτουργός, στην οποία η Μαρία είχε απευθυνθεί λίγο πριν την εξαφάνισή της, καταγγέλλοντας την κακοποιητική συμπεριφορά του φίλου της.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια: «Ήταν Μάιος όταν ήρθε για τελευταία φορά. Κανονικά θα την ξαναβλέπαμε μετά από ένα εξάμηνο. Δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ ξανά».
Κατά τις συναντήσεις τους, η Μαρία είχε μιλήσει για έναν σύντροφο που –όπως περιέγραψε– ήταν χειριστικός και καταπιεστικός. Φαινόταν να βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο, καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί, αλλά πάντα κατέληγε να επιστρέφει κοντά του. Η κατάστασή της είχε γίνει αφόρητη, όμως ταυτόχρονα, δεν έδειχνε γυναίκα σε απόγνωση.
«Ήταν δυναμική, πρόσχαρη. Το πάλευε. Συμβουλευτικά της είχα προτείνει τρόπους να προστατευτεί αλλά δεν ξέρω αν εφάρμοσε αυτά που λέγαμε».
Η μαρτυρία έρχεται να φωτίσει πλευρές της προσωπικότητας της Μαρίας, που ίσως εξηγούν γιατί παραμένει άφαντη τόσους μήνες. Η κοινωνική λειτουργός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Μαρία να κρύβεται για να σωθεί από τον άνθρωπο που της προκαλούσε φόβο και πόνο.
«Είτε κρύβεται για να προστατευτεί… είτε, δυστυχώς, έχει συμβεί κάτι κακό. Το διάστημα είναι πολύ μεγάλο. Φοβάμαι όμως πως μπορεί να μη βρίσκεται στη ζωή», κατέληξε.
Πηγή: Megatv.com
- Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Πρώτο σφύριγμα στη Δαμάστα Ηρακλείου – Απόψε στο MEGA
- Μεγάλη Εικόνα: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ντόρα Μπακογιάννη
- Βρυξέλλες: Έφοδος της αστυνομίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Εν εξελίξει έρευνα για υπόθεση πώλησης ακινήτων
- Αποθέωση για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (pics, vid)
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα 5 ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον από τη Γροιλανδία στον Καναδά
- Κραν Μοντανά: «Σκοτώσατε τον γιο μου, θα πληρώσετε» – Προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ
- Η Αυστραλία στους 50 βαθμούς – Ρεκόρ ζέστης και πυρκαγιές σημαδεύουν το καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442