Ένας 30χρονος βοσκός συνελήφθη μετά από τροχαίο που προκάλεσαν τα πρόβατά του στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Πιο συγκεκριμένα, στην σύλληψη προχώρησε η αστυνομία του Μυλοποτάμου, για το ατύχημα που σημειώθηκε επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο ύψος του Πανόρμου.
Το τροχαίο για το οποίο συνελήφθη ο βοσκός
Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 1 Απριλίου, όταν ανεπιτήρητα πρόβατα βρέθηκαν να κινούνται ανεξέλεγκτα πάνω στο ΒΟΑΚ. Όχημα που οδηγούσε άνδρας, στο οποίο επέβαιναν μέλη της οικογένειάς του, έπεσε πάνω στα πρόβατα με αποτέλεσμα να προκληθεί η θανάτωση 15 εξ αυτών, χωρίς να τραυματιστεί ωστόσο κάποιος από τους επιβάτες του οχήματος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απομακρυνθούν τα νεκρά ζώα. Ο 30χρονος βοσκός αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης, καθώς δεν αποκάλυψε σε ποιον ανήκουν τα πρόβατα, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, αλλά και την κατηγορία περί ζωοκλοπής, καθώς τα πρόβατα δεν έφεραν ενώτια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας