Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Μονακό του Σπανούλη θέλει ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (27/3, 21:15) τη Μονακό, για την 32η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (27/3, 21:15) τη Μονακό, στο ΣΕΦ, για την 32η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, πριν από μερικές μέρες, στο πρώτο χρονικά ματς της τελευταίας φετινής «διαβολοβδομάδας».
Οι Πειραιώτες παραμένουν στην πρώτη θέση, με ρεκόρ 22-9, την ώρα που το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη παραμένει στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης, με ρεκόρ 19-12.
Με τις γνωστές απουσίες ο Ολυμπιακός
«Διαθέσιμοι θα είναι οι ίδιοι με εχθές και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης και αυτό σημαίνει πως εκτός παραμένουν οι Τόμας Γουόκαπ και Κίναν Έβανς, καθώς και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Λούκα Βιλντόζα. «Θα ήθελα να τερματίσουμε πρώτοι γιατί νομίζω το αξίζουμε με βάση το μπάσκετ που έχουμε παίξει όλη τη χρονιά», πρόσθεσε ο κόουτς Μπαρτζώκας, μιλώντας ενόψει του Ολυμπιακός – Μονακό.
Από την άλλη, η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς τους Λόιντ και Μπράουν, με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τετράδας. «Είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Έζησα σπουδαίες στιγμές εκεί. Εγώ και η οικογένεια μου. Μόνο αγάπη. Για 40 λεπτά πρέπει να ξεχάσω τα πάντα και να εστιάσω στην ομάδα μου»., είπε ο Έλληνας τεχνικός των Μονεγάσκων, με αφορμή την επιστροφή του στο ΣΕΦ, για πρώτη φορά ως προπονητής ομάδας Euroleague.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τόμισλαβ Χορντόφ, Όλεγκς Λάτισεβς και Σάσο Πέτεκ.
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442