Την Τρίτη 21 Απριλίου θα παίξει ο Παναθηναϊκός το πρώτο του ματς στο Play-In Tournament της EuroLeague. Οι Πράσινοι που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή της κανονικής διάρκειας με 22-16 θα φιλοξενήσουν τη Μονακό που ολοκλήρωσε με το ίδιο ρεκόρ αλλά έχασε την ισοβαθμία για ένα καλάθι. Οι Γάλλοι νίκησαν στο Πριγκιπάτο με 8 και έχασαν στο ΟΑΚΑ με 10 σε μια λεπτομέρεια που έμελλε να αποδειχθεί κλειδί.
Ο νικητής της Τρίτης τερματίζει 7ος και πηγαίνει να παίξει playoffs με το Νο 2 της κατάταξης, δηλαδή την Βαλένθια. Ο ηττημένος θα περιμένει να παίξει με τον νικητή του 9-10 για το 8ο και τελευταίο εισιτήριο για της διαδικασίας. Εκείνο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια πάνω στον Ολυμπιακό.
Ο αγώνας για το όγδοο εισιτήριο θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (24/4). Είτε στο ΟΑΚΑ (αν χάσει την Τρίτη ο Παναθηναϊκός), είτε στο Πριγκιπάτο (αν χάσει η Μονακό).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.