Ο Τζακ Γκρίλις δεν διανύει μια καλή χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι σε όλους τους τομείς, αφού δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και γενικά φαίνεται να είναι και… φευγάτος από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός όμως αν και δεν είναι καλά στους αγωνιστικούς χώρους, έξω από αυτούς του δίνει και καταλαβαίνει, καθώς κατάφερε για άλλη μία φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του για λάθος λόγους.
Συγκεκριμένα, ο Γκρίλις πιάστηκε από τηλεοπτικό φακό να βγαίνει από παμπ σε εμφανή κατάσταση μέθης και κρατώντας μία μπύρα στο χέρι.
Μάλιστα ο Γκρίλις δεν ήταν απλά μεθυσμένος, αφού παραπατούσε, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την κάμερα προσπάθησε να… κρυφτεί και να επιβιβαστεί σε βανάκι που τον περίμενε.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίλις είναι συνηθισμένος σε… νυχτοπερπατήματα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα… έτσουξε, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί και στα επινίκια μετά την κατάκτηση του Champions League το 2023.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας