Φάνης Παππάς: Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Τι δηλώνει ο Φάνης Παππάς, ανακοίνωση καταδίκης από τη ΝΔ
Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Φάνη Παππά σημειώθηκε στις 14:00 της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.
Το γραφείο του κ. Παππά βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ την ώρα της επίθεσης ήταν κλειστό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που έχει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης στο γραφείο του οι άγνωστοι κουκουλοφόροι φαίνεται να σπάνε την πόρτα με βαριοπούλα και δύο γυναίκες και ένας άνδρας να μπαίνουν στον χώρο και να καταστρέφουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή
Τι δηλώνει ο Φάνης Παππάς
Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι «τα έσπασαν όλα. Δεν άφησαν τίποτα. Έσπασαν τζαμαρίες, κατέστρεψαν υπολογιστές, εκτυπωτές, ακόμη και το γραφείο. Στη συνέχεια οι άγνωστοι πέταξαν τρικάκια κι έφυγαν».
Αναφερόμενος στους δράστες και στην ενέργειά τους ο κ. Παππάς υπογραμμίζει πως «δεν εξυπηρετούν κανένα με αυτά που κάνουν. Λυπάμαι για αυτούς. Και δεν είναι καν παιδιά… Φαίνεται ότι είναι μεσήλικες».
«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται»
Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή. Όπως τονίζει «την ημέρα που όλη η Ελλάδα πενθεί, θρασύδειλοι τραμπούκοι κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες τους εισέβαλαν στο γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Φάνη Παππά και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές».
Προσθέτει ότι «καταδικάζουμε την επίθεση και καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους».
Τέλος, το κυβερνών κόμμα αναφέρει πως «η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».
Δείτε βίντεο από την επίθεση:
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442