Σε τρεις συλλήψεις οδηγών που εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.
Πρόκεται για τρία διαφορετικά περιστατικά σε Αθήνα, Πειραιά και εθνική οδό.
Ειδικότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αττικής πρωινές ώρες χθες 47χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούνταν με 193 χιλιόμετρα επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και σε έλεγχο με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε να τελεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
Στον Πειραιά
Επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τ.Τ. Πειραιώς απογευματινές ώρες χθες 58χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούνταν με μοτοσυκλέτα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στην περιοχή του Πειραιά.
Εντοπίστηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας ο οποίος ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 58χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Στο κέντρο της Αθήνας
Τέλος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, οι οποίοι έκριναν ύποπτη την οδηγική του συμπεριφορά, 40χρονος ημεδαπός πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ο οποίος μετά από έλεγχο αστυνομικών της Τροχαίας κατελήφθη να τελεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Όπως επισημαίνεται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους μετακινούμενους πολίτες, θα συνεχισθούν.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας