Στο γεύμα με τους δημοσιογράφους ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέφερε πως σε συνεννόηση με τον Ματίας Αλμέιδα η ΑΕΚ δεν πάει για κάποια μεταγραφή, εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Και ίσως αυτό να είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος που αγωνίζεται από το καλοκαίρι στη Μόντσα και φαντάζει ιδανική περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας της Ένωσης.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τζανλουίτζι Λονγκάρι, η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ιταλική ομάδα για την απόκτηση του Έλληνα μπακ. Κάποια παραπάνω πληροφορία δεν δίνεται, ωστόσο είναι δεδομένο πως η ο Κυριακόπουλος ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους» ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως είναι θετικός.
Η Μόντσα βέβαια τον έχει αγοράσει μόλις πριν από λίγους μήνες με τρία εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ως το 2026. Φέτος έχει καταγράψει 19 εμφανίσεις με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ ενώ αγωνίζεται στην Ιταλία από το 2019 όταν και πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης στη Σασουόλο.
Ελίασον: «Οι φήμες ότι αρνήθηκα να παίξω είναι ψευδείς»
Ο Νίκλας Ελίασον πήρε θέση σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα απ’ όλα όσα γράφονται δεν είναι αλήθεια. Μάλιστα, ο Σουηδός εξτρέμ τόνισε πως οι φήμες ότι αρνήθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα, αλλά και οι φήμες που αφορούν την οικογένεια του είναι ψευδείς.
«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως οι φήμες ότι αρνήθηκαν να παίξω ή οι φήμες που αφορούν την οικογένειά μου δεν είναι αληθείς. Παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά με το μήνυμά του γραμμένο στα ελληνικά ο Σουηδός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.
Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την υπόθεση του Νίκλας Ελίασον, ξεκαθάρισε πως θέλει επτά εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Σουηδό. Αφήνοντας πάντως να εννοηθεί πως αν υπάρξει πρόταση που θα πλησιάσει σ’ αυτό το ποσό, ίσως να τον δώσει. Για μια ακόμα φορά πάντως ξεκαθάρισε, πως για να παραχωρηθεί οποιοσδήποτε σημαντικός παίκτης, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΚ.
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.