Τα Χανιά αν και προηγήθηκαν απέναντι στον Πανιώνιο δεν κράτησαν το αποτέλεσμα, με τους κυανέρυθρους να ισοφαρίζουν λίγο πρίν το τέλος της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική της Superleague 2
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη σημερινή αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Superleague 2, καθώς Χανιά και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Περιβόλια.
Οι Κρητικοί, οι οποίοι δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, «άνοιξαν το σκορ» με τον Κυριακίδη στο 54΄, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Κηφισιά, έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πότσι με απευθείας κόκκινη κάρτα με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.
Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 64΄, όταν και τα Χανιά έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκοράνοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι είχαν (οριζόντιο) δοκάρι στο 81΄ με τον Τσέλιο και όδευαν για το πρώτο «τρίποντό» τους στο πρωτάθλημα, αλλά ο Μπούσης ισοφάρισε για τον Πανιώνιο στο 87΄.
Οι αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Superleague 2
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.