Καλαμάτα – Πανιώνιος 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής της Superleague 2
Καλαμάτα και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Superleague 2 – Ντιγκινί (45′) και Πίρινεν (αυτ. 8΄) τα γκολ
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής στον Β΄ όμιλου της Superleague 2 που διεξήχθη στην Καλαμάτα, αφού η τοπική ομάδα και ο Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την ένατη αγωνιστική.
Οι δύο ομάδες είναι προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Κηφισιά έχει την ευκαιρία για το… προσπέρασμα, αν νικήσει σήμερα (14:00) στην Κρήτη τα Χανιά.
Ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Πίρινεν στο 8ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Σεμπά από τα δεξιά και το ύψος της μικρής περιοχής. Ο αμυντικός της Καλαμάτας δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Ωστόσο, η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 45ο λεπτό με το συρτό σουτ του Ντιγκινί, έξω από την περιοχή, που εκμεταλλεύτηκε και την κόντρα στον Νοικοκυράκη που άλλαξε πορεία στην μπάλα, ξεγελώντας τον Γιαννκόπουλο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.