Ολυμπιακός: Me στόχο το απόλυτο απέναντι στον ΠΑΟΚ
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ (16/11, 17:00, MEGA Play/megatv.com/in.gr), για την έκτη αγωνιστική της Volley League.
Μετά την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα (16/11), όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.
Στις 17:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Δικέφαλο του Βορρά, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την έκτη αγωνιστική της Volley League, με στόχο την κορυφή και το «έξι στα έξι».
Να σημειωθεί πως, για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Ο προπονητής τους Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη. Αναλυτικότερα:
«Το αυριανό ματς είναι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Θα δούμε αύριο το επίπεδο του ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Είμαστε και οι δύο σε καλή κατάσταση, έχουμε κερδίσει και οι δύο όλα τα παιχνίδια. Το ματς χρειάζεται προσοχή. Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Το ματς στην Κροατία ήταν για την καλύτερη προετοιμασία μας, ενώ σήμερα, θα δώσουμε την τελευταία μας προπόνηση, για να ετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα».
Παράλληλα, μίλησε και η Μελίνα Εμμανουηλίδου για το σημερινό παιχνίδι της Volley League προσθέτοντας: «Είναι ένα παιχνίδι, που σχετικά θα καθορίσει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Απαιτεί σοβαρότητα. Είμαστε προετοιμασμένες να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να πανηγυρίσουμε τη νίκη».
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο