Πανηγυρικά στους «16» του CEV Challenge Cup ο Ολυμπιακός
Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε τα 2 σετ που χρειαζόταν στην Κροατία απέναντι στη Μαρίνα Καστέλα και πέρασε στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το 3-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μαρίνα Καστέλα στο Ρέντη και παίρνοντας πολύ γρήγορα τα δύο σετ που χρειαζόταν πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup γυναικών.
Η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι έκανε με επίδειξη δύναμης το 2-0 παίρνοντας το πρώτο με 17-25 και το δεύτερο με 11-25 και μαζί και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού CSM Λουγκόι (Ρουμανία) – MAV Φόξεομ (Ουγγαρία).
Οι Ερυθρόλευκες με τον ίδιο τρόπο έφτασαν ως την κατάκτηση και του τρίτου (7-25) σετ και συνδύασαν με ακόμα μία «καθαρή» νίκη την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Τα σετ: (17-25, 11-25, 7-25)
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442