Ο Προμηθέας Πάτρας δεν άντεξε κόντρα στη Γαλατασαράι και υπέκυψε στην ανωτερότητα των Τούρκων αφού ηττήθηκε με 91-74 εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.
Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν μέσα σε όλα τα δεκάλεπτα από πλευράς ανταγωνιστικότητας, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από αυτά με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να φτάσουν σχετικά εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα στη τελευταία περίοδο.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζέιμς Πάλμερ και Ότις Λίβινγκστον με 14 πόντους έκαστος. Από την άλλη πλευρά για την ελληνική ομάδα ξεχώρισε ο Τζόρνταν Γουόκερ που σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ ο Γουές Ιγούντου είχε 14 πόντους.
Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στην πρώτη περίοδο, με τον Προμηθέα να βρίσκει λύσεις απ’ τους Ιβούντου και Κένι Γουίλιαμς. Η Γαλατά έκανε ένα εντυπωσιακό «ξέσπασμα» στην εκκίνηση του δευτέρου δεκαλέπτου (11-0 σερί), παίρνοντας διαφορά 14 πόντων (34-20), όμως οι Πατρινοί βρήκαν τον τρόπο να… ροκανίσουν την απόσταση και να κλείσουν το ημίχρονο στο -6 (47-41).
Τα λάθη στην τρίτη περίοδο, διατήρησαν την τουρκική ομάδα μπροστά με διαφορές… ασφαλείας 7-8 πόντων, για να έρθει η… κατάρρευση του Προμηθέα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου είχε τη διαφορά να ανεβαίνει σε μη… αναστρέψιμα επίπεδα.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Σέιμπεν Λι φέρεται να πιέζει την πλευρά του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει, όπως αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι – Ποια ομάδα έχει θέσει ως προτεραιότητα για το μέλλον του…