Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Προμηθέας Πάτρας επικρατώντας με 84-80 του Αμαρουσίου εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Basket League.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου ξέσπασε με ένα επιμέρους 23-13, ενώ στο φινάλε το ματς, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων πήρε το θετικό αποτέλεσμα και μαζί το ροζ φύλλο αγώνα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο νεοαποκτηθέντας Τζόρνταν Γουόκερ με 21 πόντους, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες των Κένι Γουίλιαμς με 17, Γουές Ιγούντου με 15 και Μιχάλη Λούντζη με 14 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Κάμερον Ρέινολντς σταμάτησε στους 28 πόντους, ενώ ο Κίριλ Λάντζεβαϊν είχε 10.
Το Μαρούσι ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με οκτώ πόντους (22-14) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Προμηθέας ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το προβάδισμα με 30-20 περίπου 6 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Εκεί όμβς ανέλαβε ο Ρέινολντς, που με 13 πόντους έστειλε το Μαρούσι στα αποδυτήρια με διαφορά έξι πόντων (46-40).
Ο Προμηθέας ξεκίνησε μπήκε στο δεύτερο μέρος με σερί 11-0, που του έδωσε το προβάδισμα με 51-46, για να κλείσει το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 63-59. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στην τελευταία περίοδο, με τους Πατρινούς, ωστόσο, να διατηρούν το προβάδισμα στο σκορ και να φτάνουν στη νίκη με το τελικό 84-80.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.