Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αυτήν την ώρα τον Πανσερραϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι παίκτες των Πειραιωτών έβγαλαν την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία, κρατώντας φανέλα του μεγάλου άτυχου της ομάδας, του Γιουσούφ Γιαζιτσί, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.
Μία πολύ ωραία κίνηση και πρωτοβουλία των παικτών των Ερυθρόλευκων προς τον άτυχο συμπαίκτη τους.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή όπως αποκάλυψε το «Buongiorno» του MEGA, με την εκπομπή να παρουσιάζει και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νέα του σύντροφο.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.