Η… προέλαση της ΑΕΛ στον Α΄ όμιλο της Super League 2 συνεχίζεται.
Οι «βυσσινί» νίκησαν 2-0 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 7ης αγωνιστικής, και πανηγύρισαν το έκτο «τρίποντό» τους σε επτά παιχνίδια. Εξαιρετική πορεία από την ΑΕΛ, που δείχνει έτοιμη για την άνοδο.
Τα τέρματα που χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, σημείωσαν οι Στίνα (75΄) και Τριμμάτης (90+4΄).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΛ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Β’, αλλά και στο +11 από τον 6ο Ηρακλή.
Ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με την Καβάλα, ενώ ο Ηρακλής παίζει το Σάββατο στον Βόλο απέναντι στη Νίκη.
Η ΑΕΛ Novibet σκόραρε με τον Σαγκάλ στο 3' και με εξαιρετική άμυνα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον κακό Άρη, για την 17η αγωνιστική.