«Άνοιξε την ψαλίδα» της διαφοράς από τους διώκτες της η ΑΕΛ στο βόρειο όμιλο της Super League 2.
Στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε άνετα με 2-0 του Μακεδονικού στην «AEL FC Arena», διατήρησε το αήττητο (5-1-0), έκανε το 4Χ4 στην έδρα της και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ξέφυγε με +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Β’ και +6 από το σημερινό της αντίπαλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Δέκα λεπτά στο πρώτο μέρος αρκούσαν για τους «βυσσινί» να σκοράρουν δύο φορές, με τον Πασσά στο 22′ και τον Στίνα στο 32′ και με σωστή διαχείριση στη συνέχεια της αναμέτρησης πήραν το πέμπτο εφετινό τους «τρίποντο». Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση από τους Θεσσαλούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Νωρίτερα, βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Καμπανιακός μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Καβάλας με 3-1 στην Χαλάστρα. Ήταν η 3η νίκη των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, ενώ οι «Αργοναύτες» παρέμειναν χωρίς «τρίποντο» μετά από 6 παιχνίδια (0-3-3).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.