Ρουμανία: Tesla έπεσε σε διερχόμενο όχημα για να σώσει πεζό
O πεζός γλίστρησε από το πεζοδρόμιο και έπεσε στο οδόστρωμα - Πώς σώθηκε στο παρά πέντε
Το Autopilot της Tesla έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο διαφωνιών. Λόγω των ατυχημάτων, που έχουν προκληθεί κατά τη χρήση του, το σύστημα αυτόνομης οδήγησης έχει αμφισβητηθεί.
Ωστόσο, στη Ρουμάνια και συγκεκριμένα στην πόλη Μπρασόφ συνέβη ένα περιστατικό που δείχνει ότι το Autopilot λειτουργεί αποτελεσματικά.
Όπως φαίνεται, ένα Model 3 κινείται σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, όταν ξαφνικά ένας πεζός γλιστρά από το πεζοδρόμιο και πέφτει στο οδόστρωμα.
Το Tesla τότε κάνει έναν ελιγμό για να τον αποφύγει, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και αναγκάζεται να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα.
Τελικά ο πεζός γλιτώνει και αποφεύγονται τα χειρότερα. Οι ζημιές όμως στα δύο αυτοκίνητα είναι αρκετά μεγάλες.
Δείτε βίντεο λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων
Η σύγκρουση των δύο οχημάτων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν το μικρότερο δυνατό κακό που θα μπορούσε να προκληθεί.
Παρ όλα αυτά, όπως επισημαίνει η εταιρεία, η ευθύνη στις περισσότερες περιπτώσεις βαραίνει τους ίδιους τους οδηγούς, καθώς το σύστημα βοηθά στην αυτόνομη οδήγηση και όχι την οδήγηση χωρίς εποπτεία από τον οδηγό.
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)





























![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442