Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TikToker εγκλωβίστηκε στο Tesla της με 46 βαθμούς εξαιτίας ενημέρωσης λογισμικού

TikToker εγκλωβίστηκε στο Tesla της με 46 βαθμούς εξαιτίας ενημέρωσης λογισμικού

«Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα»

Viral έχει γίνει στο TikTok μία χρήστης με το όνομα Brianna Janel για τον πιο απίθανο λόγο…

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι κλειδώθηκε στο Tesla της, ενώ το αυτοκίνητο έκανε ενημέρωση λογισμικού. Και σα να μην έφτανε αυτό «ψήθηκε από τη ζέστη».

Όπως αναφέρει η ίδια σε μια σειρά βίντεο, η ενημέρωση λογισμικού θα διαρκούσε 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανιζόταν στην εσωτερική οθόνη του οχήματος. Ωστόσο, εκείνη παρέμεινε εγκλωβισμένη στο όχημά της για περισσότερη ώρα.

«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα», λέει η Janel στο πρώτο της βίντεο, το οποίο μετρά περισσότερες από 18,3 εκατομμύρια προβολές.

Και προσθέτει: «Εγώ το έκανα αυτό και τώρα είμαι κολλημένη στο αυτοκίνητό μου κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα αφού έχει 39 βαθμούς Κελσίου. Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα. Οπότε ναι. Θα μείνω κολλημένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας».

Χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας κατέκλησαν την ανάρτηση με σχόλια, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται γιατί η νεαρή δεν χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης, ενώ άλλοι στράφηκαν εναντίον της Tesla κάνοντας λόγο για «τεράστιο ζήτημα ασφάλειας».

@brianna__janel Note to self don’t update your car when you’re in it. #teslatok #tesla ♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE

Η ενημέρωση κράτησε 40 λεπτά

Σε άλλο βίντεο, η Janel εξηγεί ότι είχε το Tesla της για περίπου έξι χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να ενημερώσει το λογισμικό στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν μέσα.

Μέχρι το πρώτο 30λεπτο, αποφάσισε να «περιμένει» επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο όχημα, αν και θα το έκανε αν αισθανόταν ότι πραγματικά κινδύνευε η υγεία της.

«Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητό μου. Κοιτάξτε, ιδρώνω. Κυριολεκτικά στάζω ιδρώτα. Μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπό μου», λέει και συμπληρώνει: «Εγκλωβίστηκα στο αυτοκίνητό μου, καθώς η ενημέρωση λογισμικού κράτησε 40 λεπτά, και το εσωτερικό έχει 46 βαθμούς».

Παρά το περιστατικό, η ίδια τονίζει ότι εξακολουθεί να αγαπάει το αυτοκίνητό της.

@brianna__janel Replying to @mm I’M FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I could’ve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024