Ο Guardian αποθέωσε την Εθνική ομάδα: «Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη»
Με εγκωμιαστικά και ταυτόχρονα συγκινητικά λόγια περιέγραψε την τεράστια νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία υπό το πέπλο του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Guardian.
Η Εθνική μας ομάδα έκανε το απόλυτο έπος στην Αγγλία και επικράτησε με 2-1 στο Γουέμπλεϊ σε ένα ματς που άφησε γλυκόπικρη γεύση στην γαλανόλευκη λόγω του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Η νίκη της Ελλάδας στο Λονδίνο έκανε τον γύρο του κόσμου και όλοι υποκλίθηκαν στην ελληνική ψυχή και στην απίθανη εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που «κατατρόπωσε» τους Άγγλους μέσα στο σπίτι τους.
Ο Guardian δεν θα μπορούσε να μην υποκλιθεί σε αυτή την Ελλάδα, μετά τη νίκη της κόντρα στην Αγγλία στο Λονδίνο. Τη «γαλανόλευκη» αυταπάρνηση που οδήγησε αυτούς τους ήρωες στον θρίαμβο και άλλαξε νότα στα δάκρυά τους, από λύπη για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, σε χαρμολύπη υπερηφάνειας.
Το διάσημο αγγλικό Μέσο λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, δεν έχασε την ευκαιρία και δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο της Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα αναφέρει
«Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Τι εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έβαλε την μπάλα στα αγγλικά δίχτυα πέντε διαφορετικές φορές! Πήρε τη νίκη που η προσπάθειά της άξιζε και φτάνοντας σε αυτή, θυμήθηκε τον πεσόντα παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη», ήταν το φοβερό σχόλιο του Guardian για το παιχνίδι.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.