Nέα επίθεση Ερντογάν κατά Νετανιάχου: «Το δολοφονικό δίκτυο του κάνει άπιαστα όνειρα»
«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει "χειρουργική" επέμβαση στην περιοχή μας» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σε νέες δηλώσεις κατά του Ισραήλ και του πρωθυπουργού της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Ο Νετανιάχου και το δολοφονικό του δίκτυο κάνουν ‘άπιαστα’ όνειρα και μπαίνουν σε μια πολύ επικίνδυνη περιπέτεια», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο κομματικής συνεδρίασης, αφήνοντας εκ νέου υπονοούμενα ότι επόμενος στόχος του Ισραήλ θα είναι η Τουρκία.
Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ‘χειρουργική’ επέμβαση στην περιοχή μας
«Ο Νετανιάχου και το δολοφονικό του δίκτυο κάνουν «άπιαστα» όνειρα και μπαίνουν σε μια πολύ επικίνδυνη περιπέτεια. Η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά τι θέλουν να κάνουν» είπε ο Ερντογάν και συμπλήρωσε:
«Μπορούμε, επίσης, να δούμε και πολύ καθαρά τον απώτερο στόχο τους. Χθες, ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Υπουργός Άμυνας μας ενημέρωσαν λεπτομερώς τους βουλευτές μας για το θέμα αυτό στην κλειστή συνεδρίαση του Κοινοβουλίου μας. Και οι δύο υπουργοί μας αποκάλυψαν τη γεωγραφία με κάθε σαφήνεια για όσους έχουν ανοιχτά τα μυαλά τους.
Και πρόσθεσε τα εξής: «Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ ως προς την ασφάλεια της Τουρκίας. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ‘χειρουργική’ επέμβαση στην περιοχή μας και στα εδάφη μας με οποιοδήποτε κόστος. Η Τουρκία έχει τη δύναμη να αφήσει να πέσουν στο κενό οι επεκτατικές φιλοδοξίες, τα κακά βλέμματα που στέφονται στα εδάφη της πατρίδας και τις κατακτητικές προθέσεις που διογκώνονται. Το λέω ανοιχτά και ξεκάθαρα. Η αυταπάτη της γης της επαγγελίας θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση και ήττα».
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)
























![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442