Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Προμηθέας Πάτρας επικρατώντας με 84-80 του Αμαρουσίου εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Basket League.
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου ξέσπασε με ένα επιμέρους 23-13, ενώ στο φινάλε το ματς, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων πήρε το θετικό αποτέλεσμα και μαζί το ροζ φύλλο αγώνα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο νεοαποκτηθέντας Τζόρνταν Γουόκερ με 21 πόντους, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες των Κένι Γουίλιαμς με 17, Γουές Ιγούντου με 15 και Μιχάλη Λούντζη με 14 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Κάμερον Ρέινολντς σταμάτησε στους 28 πόντους, ενώ ο Κίριλ Λάντζεβαϊν είχε 10.
Το Μαρούσι ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με οκτώ πόντους (22-14) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Προμηθέας ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το προβάδισμα με 30-20 περίπου 6 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Εκεί όμβς ανέλαβε ο Ρέινολντς, που με 13 πόντους έστειλε το Μαρούσι στα αποδυτήρια με διαφορά έξι πόντων (46-40).
Ο Προμηθέας ξεκίνησε μπήκε στο δεύτερο μέρος με σερί 11-0, που του έδωσε το προβάδισμα με 51-46, για να κλείσει το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 63-59. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στην τελευταία περίοδο, με τους Πατρινούς, ωστόσο, να διατηρούν το προβάδισμα στο σκορ και να φτάνουν στη νίκη με το τελικό 84-80.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.