Η Λάτσιο υποδέχεται σήμερα (03/10) την Νις για τη δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Europa League.
Η ιταλική ομάδα υποδέχεται τη Νις, έχοντας τον Χρήστο Μανδά στη βασική της 11άδα.
Αυτό σημαίνει ότι ο Μανδάς θα πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.
Ο Έλληνας πορτιέρε, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, έχει βελτιωθεί σημαντικά από τη στιγμή που μετακόμισε στην Ιταλία για τη Λάτσιο.
Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας της γειτονικής χώρας έχει 12 εμφανίσεις σε Serie A και Coppa Italia.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς υποσχέσθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στον «τελικό» του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου.
Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ζέλσον Μάρτινς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League
Η Ιωάννα Καρέλια είναι η πρώτη ιδιώτης που συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Λος Άντζελες» στηρίζοντας πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.