Ένας «δημιουργός» που φορά γάντια: Ο Έντερσον έφτασε τις 4 ασίστ και ξεπέρασε τον… Άντονι (vid)
Ο Έντερσον δεν είναι μόνο ένας ικανός τερματοφύλακας, αλλά αποτελεί κι έναν εξαιρετικό πασαδόρο αφού πλέον μετράει 4 ασίστ υπερασπιζόμενος τα γκολ-ποστ της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Έντερσον αποτελεί έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες παγκοσμίως, με τον Βραζιλιάνο κίπερ ωστόσο να διακρίνεται και για τις ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια.
Μάλιστα, μετά από αυτή στον Έρλινγκ Χάλαντ στο 2-1 επί της Μπρέντφορντ το Σάββατο (14/9), ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τις τέσσερις ασίστ στην καριέρα του στην Premier League.
Ο 31χρονος άσος με τις επιδόσεις του βάζει τα γυαλιά και σε συναδέλφους, οι οποίοι βάσει της θέσης τους έχουν την… αρμοδιότητα να δημιουργούν φάσεις. Όπως τον Άντονι της Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κόστισε 95 εκατ. ευρώ και μετρά ως τώρα μόλις τρεις ασίστ, αν και μεσοεπιθετικός.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Διαδικτυακά από το ΕΡΤ Sports 2.