Πύργος: Η νύφη άργησε εκνευρίζοντας τον… παπά ο οποίος αποχώρησε
Ο παπάς που μαζί με τον γαμπρό και τους καλεσμένους περίμεναν τη νύφη, εκνευρίστηκε από την καθυστέρησε, και αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν θα τελέσει τον γάμο
Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκκλησία στον Πύργο, λίγο πριν την τέλεση γάμου. Η νύφη καθυστέρησε και ο ιερέας, αποχώρησε απειλώντας ότι δεν θα τελέσει το μυστήριο.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», συνέβη χθες το πρωί στον Πύργο, όταν το μυστήριο καθυστέρησε κάποια λεπτά παραπάνω από την προγραμματισμένη ώρα. Ο γαμπρός, οι καλεσμένοι και ο ιερέας περίμεναν την νύφη, η άφιξη της οποίας κατά το εθιμοτυπικό καθυστερεί.
Αποχώρησε ο παπάς
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η καθυστέρηση της νύφης προκάλεσε εκνευρισμό στον παπά ο οποίος αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν θα τελέσει τον γάμο.
Ωστόσο μόλις κατέφθασε η νύφη και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο ιερέας επέστρεψε στο καθήκον και ο γάμος έγινε κανονικά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας