Ένα ακόμα γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας πέτυχε ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο μέσος της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε τα ξημερώματα το Μεξικό με τη Νέα Ζηλανδία στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Χαβιέρ Αγκίρε.
Ο άσος της Ένωσης 5ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε δοκάρι.
Ο Ορμπελίν Πινέδα παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 60’ όταν αντικαταστάθηκε από τον Κόρδοβα.
Ο 28χρονος έγινε αλλαγή, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 3-0. Τα άλλα δύο γκολ είχαν πετύχει οι Σέζαρ Ουέρτα στο 53′ και Λουίς Ρόμο στο 57′. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9, 03:30) το Μεξικό θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στον Καναδά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.