Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλά μετά το ματς.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το κομμάτι των μεταγραφών.
Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, μια καλή συνέχεια των εμφανίσεων μας, της βελτίωσης μας. Η νίκη πάντα δίνει αυτοπεποίθηση. Πήραν οι νέοι παίκτες χρόνο συμμετοχής, είναι σημαντικό για την ενσωμάτωσή τους στο σύνολο μας. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και κάναμε τη δουλειά μας.
Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τη συμμετοχή μας στο league phase του Europa League, μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση με τον τρόπο που θα γίνει, με μεγάλες ομάδες. Πάμε βέβαια παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα ακολουθεί για εμάς το ματς της Κυριακής. Η πρόκριση μας δίνει δύναμη.
Σε άλλο παιχνίδι παίξαμε με Σάστρε και Ράφα Σοάρες, σήμερα με τους Μπάμπα και Όττο.
Όλοι οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί για την ομάδα. Χρειαζόμαστε τη φρεσκάδα του κάθε παίκτη, προσπαθούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτούς».
Σε ερώτηση για τις μεταγραφές Κόλεϊ και Μπακαγιόκο: «Έχω πει ότι δεν μιλάω για τις μεταγραφές».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.