Δεν έχουν τελειωμό οι αλλαγές στοChampions League, με την UEFA να σχεδιάζει μια ριζική… αναδόμηση προκειμένου να παρουσιάσει κάτι ανανεωμένο στους ποδοσφαιρόφιλους της Ευρώπης.
Μετά το νέο φορμάτ και τον καινούργιο ύμνο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου παρουσίασε και τη νέα μπάλα η οποία θα χρησιμοποιηθεί στη League phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η χρήση της έχει γίνει μάλιστα και στα play-offs.
«Από τα αστέρια. Σας παρουσιάζουμε τη νέα UCL Pro Match Ball. Έχει φτιαχτεί για νύχτες κάτω από τα αστέρια», αναφέρει η UEFA στο Twitter.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.