Απτόητος ο Ρέινα: Συνεχίζει στην Κόμο (pic)
Στην Ιταλία και τη νεοφώτιστη Κόμο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 42χρονος Πέπε Ρέινα.
Ο Πέπε Ρέινα μπορεί να διανύει το 42ο έτος της ζωής του, ωστόσο υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με την νεοφώτιστη Κόμο.
Ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα το… 2000 και 24 χρόνια μετά συνεχίζει ακάθεκτος στο νέο επαγγελματικό του κεφάλαιο.
Ο Ισπανός γκολκίπερ, που είχε αγωνιστεί επίσης σε Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μίλαν, Νάπολι, Μονακό, Άστον Βίλα και Λάτσιο, κλείνει στις 31 Αυγούστου τα 42.
Την τελευταία διετία ο Ισπανός κίπερ έπαιζε στην Βιγιαρεάλ έχοντας συνολικά 43 εμφανίσεις.
Δείτε την ανάρτηση
⚪️ @PReina25 is a biancoblu 🔵 pic.twitter.com/0NVRiSM78t
— Como1907 (@Como_1907) July 18, 2024
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442