Την αρχή έκανε η Ρόμα εχθές που ανακοίνωσε το φιλικό που θα γίνει στην Ιταλία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 3 Αυγούστου.
Η ομάδα του Πειραιά αναχώρησε σήμερα το πρωί 15 Ιουλίου, αναχώρησε για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, όπου θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα θα δώσει συνολικά τέσσερα φιλικά με Άγιαξ, Αλ Καντσιά, Ναϊμέχεν, με τη Μέχελεν να προστίθεται τη Δευτέρα.
Εκτός από τη Μέχελεν, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ακόμα δύο φιλικά επί ιταλικού εδάφους στις 2 και 3 Αυγούστου, απέναντι σε Τερνάνα και Ρόμα αντίστοιχα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.