Στις 22 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση των μελών της Λίγκας, «κλειδώνοντας» και τους όρους της προκήρυξης, αλλά και το format του πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί ξανά σε δύο ομίλους.
Ο Α’ όμιλος (Βορράς) θα έχει 10 ομάδες και ο Β’ όμιλος (Νότος) 11 ομάδες. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα συμμετάσχουν στα play off οι ομάδες 1-5 και στα play out οι ομάδες 6-10 στον Α’ όμιλο και 6-11 στον Β’ όμιλο, με την βαθμολογία να διαιρείται δια δυο.
Ο πρώτος κάθε ομίλου προβιβάζεται στην Super League ενώ θα υποβιβάζονται δύο ομάδες από τον Α’ και τρεις ομάδες από τον Β’ όμιλο.
Ο χωρισμός των ομίλων Θα αποφασιστεί σε επόμενο Δ.Σ. Από εκεί και πέρα, όπως τονίστηκε σε περίπτωση ισοβαθμίας, στην κανονική διάρκεια θα ισχύσουν τα κριτήρια του ΚΑΠ ενώ μετά το τέλος των play off/play out, το κριτήριο θα είναι η ανώτερη θέση που έχουν καταλάβει στην κανονική διάρκεια.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League 2:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:
1.Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου
2.Εγγράφηκαν νέα μέλη οι εξής: Αστέρας Τρίπολης, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Καβάλα, Κηφισιά, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα.
3.Αποφασίστηκε η 22α Σεπτεμβρίου 2024 ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
4.Επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος ψηφίστηκε ομόφωνα η Nike Flight της εταιρίας «11 Τeam Sport Ηellas»
5.Ανοίχτηκαν οι προσφορές των ασφαλιστικών εταιριών για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, όπου ψηφίστηκε η Allianz.
6.Ορίστηκε πενταμελής επιτροπή με τους κ.κ. Μαρτσούκο, Ανδρώνη, Τσιόδρα, Πρίτσα και Χριστοβασίλη που θα διαχειριστούν το θέμα της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
7.Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, κατά την εισήγηση της Διοργανώτριας.
Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση όπου παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός 2023-2024».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η σεζόν στο NBA επί της ουσίας έχει ήδη τελειώσει για τους Γκριζλις, με την ομάδα του Μέμφις να ανακοινώνει παράλληλα και το ότι ο ηγέτης της, Τζα Μοραντ, δεν θα επιστρέψει φέτος στα παρκέ.