Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Eξασφάλισε την άνοδο στη Super League ο Λεβαδειακός (2-0)

Eξασφάλισε την άνοδο στη Super League ο Λεβαδειακός (2-0)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού και εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Super League, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Ο Λεβαδειακός κατέκτησε το πρωτάθλημα του Boρείου ομίλου της Super League 2 και επέστρεψε στα σαλόνια της Stoiximan Super League, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού στο «Λάμπρος Κατσώνης» και χάρη σε αυτό το τρίποντο κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση των play-offs.

Στη Super League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς το τρίποντο και άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με την κεφαλιά του Λούκας Πολέτο, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο μπήκαν και πάλι δυνατά και με το σουτ του Ρομό, επικράτησαν με 2-0.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Τσελεπίδης, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε (62′ Κουϊρουκίδης), Χάμοντ (85′ Ντεντάκης), Νταγκό (72′ Γιαννιώτας), Πολέτο, Συμελίδης (72′ Νίκας), Ρομό (62′ Κωστή).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Περέιρα, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (79′ Μαργαρίτης), Παναγιωτούδης, Ραμίρες (79′ Αδαμίδης), Ζαφειράκης (79′ Τσαμούρης), Γρηγοριάδης (57′ Τσιλιγγίρης), Χερίδης (57′ Σιμόνι).

Ακόμα ένα σοκ για την ΑΕΛ, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε με 3-2 από τη Νίκη Βόλου στο AEL FC Arena, στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας.

Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ με τον Στίνα στο 23ο λεπτό, αλλά οι Βολιώτες απάντησαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρητικού στο 30ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος και πάλι σκόραρε πρώτη η ΑΕΛ με την κεφαλιά του Φατάι στο 49′, αλλά η Νίκη το έφερε τούμπα χάρη στα γκολ των Ανδρέου και Λίταινα.

Τα αποτελέσματα

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου 2-3
Λεβαδειακός-Μακεδονικός 2-0
Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
Λεβαδειακός 41
—————————
ΑΕΛ 28
Νίκη Βόλου 24
Μακεδονικός 21
ΑΕΚ Β’ 18

*Η ΑΕΚ Β’ έχει ένα ματς λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική
ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’
Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός
Ρεπό: Μακεδονικός

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024