Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 14χρονης από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
Τα ίχνη της ανήλικης αγνοούνται από το απόγευμα της Τρίτης (25/6)
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 14χρονης από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, το απόγευμα της Τρίτης (25/6).
Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη, το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε σχετικά μία ημέρα μετά και σήμερα κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, «καθώς συντρέχουν λόγοι που πιθανόν θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:
Στις 25/06/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, η Ελευθερία Σ., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα,26/06/2024, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που πιθανόν θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο .
Η Ελευθερία Σ. έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,64 και είναι 70 περίπου κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο σορτσάκι και καπέλο μαύρο Νike
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)






















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442