«Χρυσός» ο Παπαστάμος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Απόστολος Παπαστάμος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης και εξασφάλισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πρωταθλητής Ευρώπης με πανελλήνιο ρεκόρ και όριο για το Παρίσι ο συγκλονιστικός Απόστολος Παπαστάμος. Την κούρσα της ζωής του έκανε στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου.
Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 4:10.83, κατέρριψε μετά από πέντε χρόνια το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ και ταυτόχρονα έπιασε το όριο για το Παρίσι, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον τελικό και ο Δανιήλ Γιουρτζίδης, ο οποίος τερμάτισε τετάρτος με 4:16.64, που συνιστά ατομικό ρεκόρ.
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442