Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή στους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν απόψε (5/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League να προσέλθουν έγκαιρα στην εγκατάσταση και να στηρίξουν μόνο με τη φωνή τους.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Εν όψει του αποψινού πρώτου τελικού των PlayOffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (5/6, 21:15) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εξής:
Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρία καλείστε να προσέλθετε στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό.
Σημειώνεται ότι ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.
Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο στις θύρες του ΟΑΚΑ γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας, γι’ αυτό πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο, με την ταυτότητα ή το διαβατήριό μας, για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας.
Σε περίπτωση που σε διενεργούμενο έλεγχο διαπιστωθεί η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από την αστυνομία, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου υψηλότατο πρόστιμο, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΚΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.
Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες και συνδέονται με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους κατόχους court-side εισιτηρίων, λόγω της θέσης τους στο γήπεδο. Δεν απαντάμε σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση και δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ, τη φετινή σεζόν!
Δεν αναρτούμε πανό ή άλλες επιγραφές πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό, διότι θα επιφέρουν βαρύτατα πρόστιμα στην ομάδα μας, αλλά και αγώνες χωρίς την παρουσία σας.
Όταν έρθει η στιγμή να παρακολουθήσουμε τον αγώνα, καθόμαστε αυστηρά και μόνο στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.
Η Πύλη Α’ θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών που θα λαμβάνουν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Κατόπιν τούτου η είσοδος των φιλάθλων στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα γίνεται από τις Πύλες Δ’ και Β’.
Τα διαθέσιμα parking για όσους προσέλθουν στο γήπεδο με ιδιωτικά οχήματα θα είναι τα P5, P6 και εκείνο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών «Σπύρου Λούη» και «Κύμης».
Για αυτό και για την αποφυγή της δική σας ταλαιπωρίας, συνίσταται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για την πρόσβασή σας στο γήπεδο.
Σταθμεύουμε το όχημά μας αποκλειστικά στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται στα Parking του ΟΑΚΑ και όχι στα πεζοδρόμια, ώστε να μην παρενοχλείται η διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων.
Ακολουθούμε τις υποδείξεις των security, με σκοπό τη σωστή κατανομή των οχημάτων στα Parking και την αποφυγή της ταλαιπωρίας μας στην έξοδο.
Υπενθυμίζεται πως στους αγώνες της Stoiximan Basket League, η είσοδος των παιδιών άνω των πέντε ετών γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη ξεχωριστού εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση με αυτό του γονέα.
Τα εισιτήρια του αγώνα
Η διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τους κάτωθι τρόπους:
Την Τετάρτη (5/6), από τις 17.30 ως τις 21.15, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.