Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις αγνώστους έπεσε ένας 52χρονος επιχειρηματίας στο Αγρίνιο, μέσα στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στο Παναιτώλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε μεσάνυχτα στο μαγαζί του όταν σε αυτό εισήλθε παρέα τριών ατόμων, κατοίκων του χωριού, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.
Οι τρεις άνδρες κάθησαν και παρήγγειλαν να φάνε, ωστόσο σε λίγο ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για την ποιότητα του φαγητού, με έντονο και επιθετικό τρόπο.
Εις βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων
Ο 52χρονος, διατηρώντας την ψυχραιμία του, προσπάθησε να οδηγήσει τον εξαγριωμένο άνδρα εκτός του καταστήματος και τότε ήταν που δέχτηκε την άγρια επίθεση από άλλον της παρέας που τον χτύπησε στο κεφάλι με το σιδερένιο γκλοπ.
Ο επιχειρηματίας δέχτηκε τόσο σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι που το γκλοπ αν και σιδερένιο λύγισε. Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Μέσα στην αναστάτωση που επικράτησε μετά το περιστατικό, οι τρεις άνδρες κατάφεραν να εξαφανιστούν και αναζητούνται από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).
Εις βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας